lørdag 3. juli 2010

Sommerlektyre


Selv om det er sommerferie skulle en tro det fremdeles var en annen årstid. Det har regnet og alle venter på at solen skal vise seg. Den var på en snarvisitt i går, og en liten tur i dag også før den forsvant igjen.

Etter turen med DIS-MR skrev jeg innlegg og sendte bilde til to aviser, og de kom inn. Jeg håper det er mange som har lest om turen, og som lanskje også har funnet fram til DIS sine hjemmesier og lest om de aktivitetene DIS driver med.

Den siste uken har jeg holdt på med andre ting, jeg har beiset en vegg, og ellers sett på gamle artikler og historier som må renskrives og rettes på. En snartur til SAT ble det også tid til mellom slagene.

Sommeren er også tid for å ta det litt mer med ro. For tiden er sommerlektyren bind to av "Sandefjords historie", utgitt av Sandefjord kommune i 1997. Den er om sandefjords utvikling fra 1930 til 1995.

Det er interessant å lese om Sandefjords utvikling fra 1960-tallet og utover, og jeg kjenner igjen flere steder som er avbildet på fotografiene.

Bildet er fra Bugårdsdammen i Sandefjord på slutten av 1970-tallet, og er et av de første bildene jeg tok.

3 kommentarer:

Synnove sa...

Er det den boken om Sandefjord som Du fant Morgenstierne i?

Og regnet får Du merenn gjerne sende hit

Oddvar Munro-Jenssen sa...

Ja, det er i den boken.

air max chaussures sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av en bloggadministrator.