tirsdag 20. juli 2010

Moldejazz 2010
Det er festivaltid, og i år er det 50 års jubileum for Moldejazz. Hvorfor ikke ta en tur dit og se på hva som foregår? Som sagt så gjort.

Det var mye som foregikk i Storgata. Mange folk var det også, og det så ikke ut til at det dårlige været la noen demper på stemningen. Det var mye å se på, noen solgte festivaleffekter mens andre solgte musikk, og det var også noen som solgte klær og smykker. En ungdomsgruppe hadde danseoppvisning, og en annen gruppe spilte jazz. På Rådhusplassen var konsertene alt i gang: 12:30 Merkesteinane
Kl. 13:00 Mr.Jazzbozz m/ gjester: Elias & Vegard, Maren og vinner av jazztrøyekonkurransen; Tuva Hungnes og Kl. 13.15 Maneten Medusa, en teaterkonsert med Medusakoret og Medusaorkesteret.

Etterpå ble det en tur på Roseby. Der kjøpte jeg en bok: Peter Hallaråker "Offisielle stadsnamn i Møre og Romsdal". Inndelingsnamn og kommunikasjonsnamn med vekt på veger og gatenamn. Det er en oppslagsbok som er et must for oss som er interessert i historie, mange navn har røtter langt tilbake i tid og har derfor vært brukt av generasjoner av innbyggere i fylket.

Turen ble avsluttet med middag på cafe Opus.

1 kommentar:

Laila N. Christiansen sa...

Jeg var på Moldejazz fra 1988-1994 - det er en fantastisk festival med mye god musikk! Vi hadde faste rom fra år til år på Hotel Nobel. For ei tid!

Takk for påminnelsen, Oddvar, den gamle plakaten fra 1989 har jeg fått ny-innrammet og nå henger den fint på plass over stereoanlegget der vi ofte spiller god jazz.