mandag 1. juni 2009

Skrivekurs på Nansenskolen
Denne helgen har jeg vært på skrivekurs på Nansenskolen i Lillehammer. Nydelig vær og varmt, bedre kunne det ikke bli. Timer med undervisning og skriving. Det var noe nytt her og noe jeg kjente igjen der. Det må knyttes sammen så det var bare å skrive videre. Små oppgaver, tenke, skrive, ha kaffe om og om igjen. Mase gode tips som jeg kan ta med videre.
Om kvelden ble det tur på byen. Fredag var vi først en tur i Banken, men vi fant ut at vi heller skulle gå i Søndre Park. Lørdag var det intervju med forfatteren Mons Kallentoft i parken. Etterpå ble det pub til pub-runde med Knut Nærum og Agnes Ravatn. Da de var ferdig på Felix gikk vi til Brenneriet der det skulle være ny opplesning. Noen av oss gikk inn der, mens jeg og noen andre valgte Nattlig vandring langs Mesnaelva. Der traff vi historiske personer som har hatt stor betydning for menneskene fordi de så og viste oss sannheten.
Oppsummering: Kjempetrivelig helg sammen med foreleser og medstudenter. Nå skal notanene leses igjennom, fordøyes og renskrives.
Bildene viser: 1. Nansenskolen, 2. Mons Kallentoft, 3. Knut Nærum, 4. Agnes Ravatn, Det siste bildet er av en av de historiske figurene vi traff på den nattlige vandringen langs Mesnaelva. Resten av bildene jeg tok er forbeholdt kursdeltakerne og blir lagt ut på egen side.

3 kommentarer:

Jorunn Solli sa...

Skikkelig bra helg, ja. Du fikk virkelig et fint bilde av Nærum. Gøyalt med pub til pub opplesning. Både Knut Nærum og Agnes Ravatn er morsomme, men på en høyst ulik måte. Vi ble ikke med til siste pub, men satt oss i gågata og spiste banansplit.

Oddvar Munro-Jenssen sa...

Det var en kjempefin helg. Flott at du likte bildene.

Artemisia/Anita sa...

Heia! DET var en super helg!. Og nå vet jeg hvor alle forsvant hen. Mesnaelva, gata..Jeg ble med Knut til siste slutt, og vandra gjennom gågata alene hjem, dvs til Søndre park hvor Lars og Frank og Julie ventet.
Jeg spiste bakt potet, og kjøpte en pastasalat som jeg ikke fikk spist.